We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Frank Peters

https://www.7dtv.nl/foto/Frank_Peters.jpg Frank Peters is oprichter en eigenaar van Virtus Communications. De laatste 18 jaar gaf hij leiding aan de Nederlandse vestiging van het internationale PR-netwerk Porter Novelli. Hij zit bijna 30 jaar in het communicatievak. Frank heeft zeer veel ervaring met het managen van high profile corporate merken en de ontwikkeling van corporate communicatiestrategie. Zijn specialismen zijn corporate reputatiemanagement, crisismanagement en issuemanagement.

Frank is auteur van het boek ‘Reputatie onder Druk’ over reputatiemanagement en crisiscommunicatie. Eind 2015 is internationaal een tweede boek van zijn hand verschenen: 'What are they saying about you? 50 lessons to manage your reputation' over het managen van persoonlijke reputaties. In juni 2016 verscheen het boek 'Spanning rond de Boardroom' over de persoonlijke reputatie van bestuurders en commissarissen. Hij schreef dit boek samen met zijn businesspartner Eric Heres. In de loop van 2017 verschijnt zijn nieuwe boek 'Mediatraining voor Iedereen'. Frank doceert aan Beeckestijn Business School en Utrecht Business School en is een vaste blogger op CommunicatieOnline.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 26 oktober 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten