We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Jorn de Vries

https://www.7dtv.nl/foto/Jorn_de_Vries.jpg Tijdens zijn studieperiode wordt Jorn de Vries door twee bekenden benaderd. Zij hebben de app Flitsmeister ontwikkeld, maar hebben behoefte commerciële expertise om deze aan de man te brengen. Jorn gaat de uitdaging aan en wordt aandeelhouder in het bedrijf. Het blijkt een gouden greep, want in relatief korte tijd weet hij samen met hen de onderneming uit de bouwen tot een grote naam in Nederland.

Dit komt vooral omdat hij, net zoals in zijn middelbare schooltijd, van iets wat hij ziet méér weet te maken. Daarnaast zet hij samenwerkingen op met alle commerciële radiozenders in Nederland. De gedachte hierachter is slim: de zenders mogen de verkeersinformatie van Flitsmeister gebruiken in ruil voor naamsbekendheid. Als spreker licht de rasondernemer zijn unieke groeistrategie graag toe aan partijen die hem boeken voor een congres, seminar of ander evenement.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 13 december 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten