We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Bas van der Lans

https://www.7dtv.nl/foto/Bas_van_der_Lans.jpg “Bas van der Lans (1988) is een enthousiaste ‘Nerd’ met sterk gevoel voor commercie en creativiteit. 10 jaar geleden richte Bas met compagnon Robert van Eekhout (1986) technisch bureau Van Ons op. Met een team van 15 specialisten ontwikkelen Bas en Robert apps en platforms voor meer dan 100 klanten. Van Koffietijd tot VU en van Gay Pride tot Top 2000.

Bas schrijft momenteel het MKB Handboek voor Digitale Slagkracht. Een boek gericht op MKB’ers die offline succesvol zijn met minimaal 10 medewerkers en een omzet vanaf 1 miljoen euro. Het boek beantwoordt basale vragen zoals “Wat kost een website?” en “Hoe kies ik een bureau”. Daarnaast komt de digitale funnel voor marketing en sales uitgebreid ter sprake. Het boek verschijnt medio Q3 2017. Tot die tijd publiceer ik regelmatig fragmenten op deze website en via Twitter en Linkedin!
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 13 december 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten