We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Herold Dat

https://www.7dtv.nl/foto/Herrold_Dat.jpg Herold weet als geen ander wat het is om af te zien en in groepen te opereren. Hij is 22 jaar werkzaam geweest bij defensie en heeft op hoog niveau aan wielrennen gedaan. Herold is een echte leider. In het dagelijkse leven draagt hij als zelfstandig ondernemer zijn kennis over discipline, zelfredzaamheid en reflectie over op anderen. 

Als grondlegger van DatvoorU deelt Herold Dat graag zijn kennis en kunde die hij in zijn 22 jarige militaire loopbaan als leidinggevende en opleider heeft opgedaan. Het werken in een top-prestatie cultuur past hem als een handschoen. Hij is begonnen als Docent Fysiek en Mentale Vorming bij de Politie en daarna heeft hij een soortgelijke functie bij het Ministerie van Defensie vervuld.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 13 december 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten