We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Kevin de Randamie

https://www.7dtv.nl/foto/Kevin_de_Randamie.jpg Als hiphop artiest Blaxtar won Kevin de Randamie in 2006 De Grote Prijs, bracht hij zijn eigen albums uit en richtte hij zijn eigen label op. Ook stond hij aan de wieg van het poetry platform ‘SPOKEN’, inmiddels bekend van de Van Dale SPOKEN awards.

Alles leek hem voor de wind te gaan, tot het jaar 2010 waarin de culturele sector getroffen werd door grote bezuinigingen. Kevin was niet direct afhankelijk van subsidies, maar zijn opdrachtgevers wel. Zijn inkomsten uit optredens liepen radicaal terug. Hij besloot te gaan onderzoeken hoe het eigenlijk precies komt dat creatieven hun zakelijke kant vaak niet sterk ontwikkelen. 

Door zijn voortschrijdend inzicht werd Kevin steeds vaker gevraagd door andere creatieve professionals om hen te helpen bij bijvoorbeeld contractonderhandelingen en bij het uitstippelen van hun zakelijke strategie. Zijn geleerde lessen hoefden geen valkuil te vormen voor anderen. Vanuit deze coaching activiteiten ontstond Braenworks. Braenworks is inmiddels uitgegroeid tot een Creative Business Society, waar creatieve professionals elkaar vinden en kunnen versterken, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 16 februari 2018 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten