We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Reinier Rombouts

https://www.7dtv.nl/foto/Reiner_Rombouts.jpg Reinier zet zijn kennis en ervaring in om bedrijven en organisaties te ondersteunen en adviseren op het gebied van leiderschap, storytelling en communicatie. Dat doet hij voor bestuurders, ondernemers en experts. Persoonlijk heeft hij een groot verlangen naar verandering en verhalen en daar schreef hij ook een boek over: Raak!

Reinier is een verbinder tussen top(management), medewerkers en media. Iemand die de diverse belangen snapt, erkent en ze samenbrengt in een gemeenschappelijke taal. Iemand die strategisch adviseert én dit vertaalt naar een operationeel niveau. Een verhaal in heldere taal. En andersom: de verhalen, belangrijke thema's en vragen van media en stakeholders inzichtelijk maakt en meeneemt naar de top.

Wil je meer weten over de manier waarop jij en jouw organisatie aan de slag kunnen met storytelling? Kijk dan deze aflevering!
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 16 februari 2018 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten