We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Mike van der Voort

https://www.7dtv.nl/foto/Mike_van_der_Voort.jpg Mike is manager new business & partnerships bij International Card Services (ICS).

Hij is daarmee - samen met zijn team - verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een commercieel succesvolle partnership strategie.

International Card Services (ICS) is specialist in het uitgeven van creditcards in Nederland en verzorgt de uitgifte, promotie, administratie en verwerking van creditcardbetalingen. Het gaat zowel om consumenten- als bedrijfskaarten en alle andere (nieuwe) betaalproducten of -diensten die ICS aanbiedt. Maar ook om nieuwe partnerschips opbouwen in bestaande en nieuwe markten (Business to Partners) en bestaande partnerships onderhouden en verbeteren door partners in staat te stellen waarde toe te voegen aan hun klanten met de betalingsoplossingen van ICS. 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 16 februari 2018 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten