We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Marnix Holtzer

https://www.7dtv.nl/foto/Marnix_Holtzer.jpg Marnix Holtzer combineert zijn kennis over corporate litigation, corporate governance en arbeidsrecht in zijn adviezen aan toonaangevende internationale bedrijven over strategische zaken. Hij is betrokken geweest bij geschillen in vele spraakmakende onderzoeken van bedrijven (enquêteprocedures), met de nadruk op corporate-governancekwesties. Hij staat bekend om zijn ervaring in ondernemingsraadprocessen bij de Ondernemingskamer in Amsterdam.

Marnix heeft verder specifieke ervaring met outsourcing en de EC Acquired Rights Directive on transfer of enterprises (TUPE). In april 2014 promoveerde Marnix aan de Universiteit van Groningen op zijn proefschrift 'The influence of employees on company strategy'. Marnix is ​​hoofd van de corporate litigation group in Nederland.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 9 juli 2018 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten