We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Alexander Tsoutsanis

https://www.7dtv.nl/foto/Alexander_Tsoutsanis.jpg Alexander Tsoutsanis, Legal Director bij DLA Piper, adviseert en procedeert over alle juridische aspecten van het creëren, exploiteren en beschermen van de Intellectuele Eigendom (IE) in hun waren, diensten en bedrijf. Zijn IE praktijk omvat een breed terrein van zaken over bijv. octrooien, merken, modellen, auteursrecht, oneerlijke concurrentie en reclame-recht.

Tsoutsanis is zijn klanten ook behulpzaam bij het aangaan en oplossen van de uitdagingen in de online-wereld. Recente ervaring omvat bijvoorbeeld het starten van anti-piraterij acties tegen file-sharing websites, het voeren van een procedure over Adwords voor het Europese Hof van Justitie, het behandelen van domeinnaam geschillen en het geven van praktisch advies over de toelaatbaarheid van promotionele acties en over daaraan gerelateerde privacy aspecten.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 9 juli 2018 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten