We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Jan Roersma

https://www.7dtv.nl/foto/Jan_Roersma.jpg Jan Roersma is directeur van Hospitality Support Group (HSG)

Met HSG adviseert Roersma op het gebied van hotelontwikkelingen en financieringen. Daarnaast heeft HSG een bedrijf dat zich bezighoudt met inrichtingen en een bedrijf dat hotels runt. 
In de afgelopen 17 jaar heeft HSG zich bewezen als waardevolle partner voor zowel nationale als internationale klanten, variërend  van financiële instellingen tot investeerders en ontwikkelaars.

Roersma heeft extensieve ervaring in de internationale hotel- en gastvrijheidssector. Na het afronden van Hotel Management School in Maastricht, begon Jan zijn carrière bij Holland America Cruises, Southern Pacific Hotel Corporation. Hierna werd hij General Manager van verschillende hotels in Nederland, waaronder het NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam en werd hij lid van de raad van commissarissen bij Golden Tulip en NH Hotels.
Zijn ervaring en zijn uitgebreide netwerk vormen de basis van Hospitality Support Group, opgericht in 2001.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 9 juli 2018 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten