We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Gerard Ghazarian

https://www.7dtv.nl/foto/Gerard_Ghazarian_7DTV.jpg Gérard Ghazarian is oprichter van de Candid Group, het grootste onafhankelijke Nederlandse netwerk van media-, marketing en communicatiebureaus. Gérard is hiermee hard op weg zijn visie te verwezenlijken: Nederlandse adverteerders een gezond tegenwicht bieden voor de grote internationale bureauketens, met de aandacht die zij verdienen.

Geboren in Armenië, waar Ghazarian tot zijn zestiende jaar woonde. Als zoon van een bekende Armeense tv-presentatrice bracht Gérard een groot deel van zijn jeugd door bij tv-stations en in regiekamers. Op schoot bij regisseurs, producenten en mediabazen. ‘Met zo’n moeder en zo’n jeugd kun je gerust stellen dat media mij in mijn genen zit’, zegt hij daar zelf over.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 6 februari 2019 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten