We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Iens Boswijk

https://www.7dtv.nl/foto/Iens_Boswijk.jpg Toen Iens Boswijk in 1998 besloot om een restaurantgids voor Amsterdam samen te stellen, had ze al een culinaire achtergrond. Ze volgde kooklessen in Florence en Parijs en had al een aantal jaren een cateringbedrijf.
In New York ontdekte ze de Zagat, een toegankelijke en niet snobistische restaurantgids. Ze besefte hoezeer ze dat miste in Nederland en zag een gat in de markt. Ze verzamelde zestig enthousiaste proevers en liet hen in een half jaar tijd 850 restaurants in Amsterdam bezoeken. Hun handgeschreven bevindingen vatte zij samen in wat de eerste IENS restaurantgids zou worden.
Ze besefte meteen wat een grote rol internet zou gaan spelen bij de verdere ontwikkeling van dit concept en richtte enige tijd later de website iens.nl op.Met ruim 18.000 restaurants in de database is iens.nl niet alleen de meest complete restaurantgids van Nederland.
De ruim 80.000 proevers die dagelijks hun reacties op iens.nl achterlaten vormen ook nog eens de grootste culinaire community van Nederland. In de nabije toekomst zullen op iens.be en iens.eu ook Belgi‘ en de grote Europese steden in de community worden opgenomen.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 10 januari 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten