We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Kelvin Boerma

https://www.7dtv.nl/foto/Kelvin_Boerma.jpg In 2010 begon Boerma met een eigen YouTube-kanaal onder de naam TheKelVlog, wat later veranderde in het huidige Kalvijn. Hierop plaatst hij verschillende video's die te maken hebben met komedie. In december 2018 had hij op dit kanaal ruim 1 miljoen abonnees. 

Boerma is een van de oprichters van VEED, samen met YouTubers Peter de Harder en Mert Ugurdiken en producenten Omar Kbiri, Jacqueline Vizee en Viola Welling. De naam VEED is een samenvoegsel van video en feed. In april 2015 organiseerden zij het eerste VEED Festival waar ze verschillende VEED Awards weggeven aan YouTubers en andere online persoonlijkheden.

Het is te vergelijken met de Gouden Televizier-Ring Gala, alleen dan voor de online kanalen. In 2016 verscheen van VEED diverse tijdschriften in de winkels.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 5 april 2019 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten