We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Florian Minderop

https://www.7dtv.nl/foto/FlorianMinderop.jpg Florian Minderop a.k.a. MisterGreen rust niet voordat het gebruik van fossiele brandstoffen voor mobiliteit wereldwijd verbannen is. Om dit te bereiken, heeft hij in 2008 zijn bedrijf MisterGreen Electric Lease opgericht. Het is zijn persoonlijk missie om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen door complete en betrouwbare leasecontracten voor elektrische auto's online aan te bieden. 

Florian was voorheen account manager bij ABN AMRO: daar ging hij in gesprek met zijn klanten en merkte dat hij liever aan de andere kant van de tafel zat. Dit inspireerde hem om stappen te zetten en leidde tot zijn huidige bedrijf MisterGreen Electric Lease, de meest duurzame auto leasemaatschappij van Nederland.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 17 juni 2019 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten