We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Daan Weddepohl

https://www.7dtv.nl/foto/Daan_Weddepohl_Peerby.jpg Daan Weddepohl is oprichter en CEO van Peerby, een website en app, waarmee je spullen kunt lenen van mensen in de buurt. Het is Daan’s passie om mensen te verbinden door middel van technologie. U kent hem misschien als gast bij BNR en DWDD of als docent bij het televisieprogramma Dream School. Met Peerby doorliep Daan succesvol het Founder Institute uit Silicon Valley en hij is alumnus van de Amsterdamse Rockstart Accelerator en Techstars in Londen. Peerby’s succes bleef niet onopgemerkt. In 2012  won Peerby een internationale prijs voor duurzame initiatieven tijdens de Clinton Global Initiative in New York, in 2013 werd Peerby winnaar in Ben & Jerry's Join Our Core wedstrijd in Londen en in 2014 werd Peerby uitgeroepen tot Urban App of the year door de New Cities Foundation tijdens de finale in Dallas. Daan zelf was winnaar van de Tech Talent awards van krant The Guardian, stond meerdere malen in de duurzame top 100 van Trouw en werd genomineerd voor diverse ondernemersprijzen, waaronder ondernemer van het jaar. In 2016 vestigde Peerby een record met twee miljoen euro crowdfunding in 4 dagen tijd. 

Daan vertelt het inspirerende verhaal over de uitdagingen die je als start-upondernemer tegenkomt​ in zijn boek '99 redenen om te stoppen en toch door te gaan'. 
 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 2 september 2019 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten