We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Humberto Tan

https://www.7dtv.nl/foto/Humberto_Tan.jpg Humberto Tan is al jarenlang één van de belangrijkste ‘Sportgezichten’ in Nederland. Zo presenteerde hij ruim 12 jaar ´NOS Studio Sport. Bij RTL neemt Humberto wekelijks de presentatie op zich van het goed bekeken dagelijkse programma ‘RTL Boulevard’. Daarbij is hij de vaste presentator bij de voetbalzender Eredivisie Live.

Ook als auteur heeft Humberto zich gemanifesteerd. Begin 2000 heeft hij zijn eerste (voetbal)boek uitgebracht onder de naam ‘Het Surinaamse Legioen’. Zijn tweede boek maakte Humberto voor het Rode Kruis; ‘’t Kleine Verschil’, een fotoboek met een weerslag van zijn reizen langs verschillende projecten in Nederland. In november 2010 kwam zijn nieuwste boek ‘Rondom Tan’ uit waarin hij 10 mannen interviewt.

Daarnaast presenteert Humberto sinds oktober 2010 iedere doordeweekse ochtend ‘On the Move’ op BNR Nieuwsradio. Sinds de Olympische Spelen van Peking is Humberto Tan de vaste presentator van de huldigingen van Nederlandse Olympische medaillewinnaars in het Holland Heineken Huis.

(portretfoto Humberto: Peter Bak Photography
 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 20 januari 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten