We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Hans Biesheuvel

https://www.7dtv.nl/foto/HansBiesheuvel.jpg Voormalig MKB-Nederland voorzitter Hans Biesheuvel (1965) startte dit jaar zijn eigen ondernemersbeweging, Ondernemend Nederland. (ONL) Het moet een beweging zijn die die écht opkomt voor de belangen van ondernemers.

In 1988 richtte Biesheuvel een technische groothandel op. Twee jaar later nam hij het mechanicabedrijf Biesheuvel Groep over van zijn vader en opa. In 2000 verkocht hij dit bedrijf en begon hij investeringsmaatschappij Habest Holding.

Op 1 juni 2011 werd hij voorzitter van MKB-Nederland en nam hij namens die organisatie plaats in de Sociaal- Economische Raad. Vanaf dat moment was Biesheuvel het gezicht van ondernemend Nederland.

‚ÄčOp 1 september 2013 legde Biesheuvel zijn functie als voorzitter neer. Biesheuvel begon zijn carrière bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat, terwijl hij studeerde aan de HEAO.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 5 februari 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten