We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Anne-Marie Rakhorst

https://www.7dtv.nl/foto/Annemarie_Rakhorst_7_Ditches_TV.jpg Een maatschappelijk betrokken ondernemer, auteur van de boeken 'nieuwe energie', 'de winst van duurzaam bouwen', 'duurzaam ontwikkelen... een wereldkans' en Zakenvrouw van het jaar 2000.

Als directeur van de Search-bedrijven heeft zij een jarenlange ervaring op het gebied van milieu, veiligheid en duurzaamheid.

Anne-Marie Rakhorst is een ondernemer in hart en nieren. Dat zit haar in het bloed. Ondernemen boeit haar en inspireert haar om het beste uit zichzelf te halen en te geven. Zij voelt zich thuis in de ondernemerswereld en ziet telkens nieuwe kansen voor haar bedrijf. Dat verklaart de snelle groei die Search vanaf 1994 heeft doorgemaakt.

Ondernemen betekent voor Anne-Marie kansen benutten die zich voordoen en daarbij als ondernemer je maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Voor de mensen die in je bedrijf werken, voor je omgeving en voor het milieu.
Environment inspires: een motto dat alles zegt over Search. Voor dit internationaal opererend ingenieursbureau, laboratorium en opleidingsinstituut is dat de drijfveer van waaruit de bedrijven werken en hun opdrachtgevers van dienst zijn. Op tal van gespecialiseerde vakgebieden.

Duurzame ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staan centraal. Net als iedereen - mensen en bedrijven - wil Anne-Marie meewerken aan een wereld die onze en toekomstige generaties in hun levensbehoeften voorziet. Dat kan als iedereen de schouders eronder zet om een schone, mooie en duurzame wereld door te kunnen geven aan volgende generaties.


 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 1 maart 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten