We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Thought Leaders

Thought Leaders zijn de bedrijven en organisaties die samen met 7 Ditches TV inspirerende gesprekken maken voor zakelijk Nederland.

Bedrijven die begrijpen dat enkel adverteren niet de manier is om ondernemend en zakelijk Nederland te boeien. Dat de kracht schuilt in het vertellen van verhalen die zorgen voor relevant contact.

Geen commerciële en gescripte interviews waar producten en diensten worden gepusht, maar gesprekken met professionals over thematiek waar deze Thought Leaders in voorop lopen.


 
Terug naar programma's

Presentatie: Ronnie Overgoor

https://www.7dtv.nl/foto/normaal-3_ronnie.jpg

Ronnie Overgoor is oprichter van 7 Ditches TV. Het platform dat hij in 2012 oprichtte vanuit zijn eigen behoefte om toffe gesprekken met ondernemers te maken. 

Al in 2005 startte hij met zijn eerste online talkshows onder de naam Pitch Talk en vanaf 2008 presenteerde hij een aantal jaren een mediaprogramma op TV zender Het Gesprek. Vanaf de eerste is hij vast gezicht van 7 Ditches TV en maakte hij inmiddels honderden geprekken op dit platform.

Neem contact op met Ronnie.