We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Ondernemen is kansen zien

'Ondernemen is kansen zien' is het televisieprogramma op 7 Ditches TV waarin we praten met inspirerende ondernemers in de studio en op lokatie, zoals tijdens de Week van de Ondernemer of het PR Summit in Amsterdam. 

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door ING.
Terug naar programma's

Presentatie: Godfried de Vries

https://www.7dtv.nl/foto/normaal-1_godfried.jpg Godfried de Vries is expert in online video. Hij is maker van Buitenbeeld op Flabber.nl en scoort daarmee regelmatig bij ’De TV Draait Door’ in DWDD. In het SBS6-programma ’De 25 meest populaire internetfilmpjes aller tijden’ eindigde Buitenbeeld op de 4e plek, de hoogst genoteerde video van Nederlandse bodem.

Behalve ludieke filmpjes is hij zeer ervaren in het registeren van evenementen, het produceren van bedrijfsvideo’s en interviews.

Online media waarvoor Godfried de Vries filmpjes maakte zijn: 7 Ditches TV, Jort Kelder, 925, GeenStijl, Linda TV, Bright en Flabber.

Als camera-journalist maakte hij video’s voor o.a. de volgende merken en bedrijven: Vodafone, Liander, Gemeente Amsterdam, Ordina, Joulz, Kluwer, Hogeschool van Amsterdam, UMC Utrecht, ING en Jägermeister.

Op 7 Ditches TV maakt Godfried de Vries onder andere de programma's BusinessCribs en ShopDoc.

<< Boekingen, reserveringen, of aanvragen >>
 

Presentatie: Janneke Willemse

https://www.7dtv.nl/foto/normaal-1_janneke.jpg

Janneke presenteerde van 2012 tot 2017 op 7 Ditches TV.

Presentatie: Lars Sørensen

https://www.7dtv.nl/foto/normaal-lars_sorensen.jpg

Lars presenteerde tussen 2012 en 2017 op 7 Ditches TV.

 

Presentatie: Ronnie Overgoor

https://www.7dtv.nl/foto/normaal-3_ronnie.jpg
Ronnie Overgoor is oprichter van 7DTV. Het platform dat hij in 2012 oprichtte vanuit zijn eigen behoefte om toffe gesprekken met ondernemers te maken.

Al in 2005 startte hij met zijn eerste online talkshows onder de naam Pitch Talk en vanaf 2008 presenteerde hij een aantal jaren het vaste mediaprogramma op TV zender Het Gesprek.

Vanaf de eerste dag is hij vast gezicht van 7DTV en maakte hij inmiddels honderden gesprekken op dit platform. 

Neem contact op met Ronnie.