We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

ShopDoc

De retail is in beweging. Ondernemers moeten innoveren.

Wat zijn de trends in retail? Wat is de rol van de clicks en de rol van de bricks? En hoe verhouden deze zich tot elkaar als het gaat om handel en omzet, maar ook als het gaat om marketing en advertising.

In ShopDoc portretteren we ondernemers die actief zijn in de retail en praten we met ze over zakendoen en retail anno nu.
 
Terug naar programma's

Presentatie: Godfried de Vries

https://www.7dtv.nl/foto/normaal-1_godfried.jpg Godfried de Vries is expert in online video. Hij is maker van Buitenbeeld op Flabber.nl en scoort daarmee regelmatig bij ’De TV Draait Door’ in DWDD. In het SBS6-programma ’De 25 meest populaire internetfilmpjes aller tijden’ eindigde Buitenbeeld op de 4e plek, de hoogst genoteerde video van Nederlandse bodem.

Behalve ludieke filmpjes is hij zeer ervaren in het registeren van evenementen, het produceren van bedrijfsvideo’s en interviews.

Online media waarvoor Godfried de Vries filmpjes maakte zijn: 7 Ditches TV, Jort Kelder, 925, GeenStijl, Linda TV, Bright en Flabber.

Als camera-journalist maakte hij video’s voor o.a. de volgende merken en bedrijven: Vodafone, Liander, Gemeente Amsterdam, Ordina, Joulz, Kluwer, Hogeschool van Amsterdam, UMC Utrecht, ING en Jägermeister.

Op 7 Ditches TV maakt Godfried de Vries onder andere de programma's BusinessCribs en ShopDoc.

<< Boekingen, reserveringen, of aanvragen >>