We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

BusinessCribs

In Business Cribs gaan we op zoek naar de meest inspirerende, opvallende, vooruitstrevende, duurzame, papierloze, hightech, vreemde werkplekken.
Wat zijn de verhalen erachter, waarom is er voor gekozen, hoe ziet men de ontwikkelingen en trends op het gebied van werken, ict, mobiliteit en duurzaamheid?

BusinessCribs | Het nieuwe werken voorbij.
Terug naar programma's

Presentatie: Godfried de Vries

https://www.7dtv.nl/foto/normaal-1_godfried.jpg Godfried de Vries is expert in online video. Hij is maker van Buitenbeeld op Flabber.nl en scoort daarmee regelmatig bij ’De TV Draait Door’ in DWDD. In het SBS6-programma ’De 25 meest populaire internetfilmpjes aller tijden’ eindigde Buitenbeeld op de 4e plek, de hoogst genoteerde video van Nederlandse bodem.

Behalve ludieke filmpjes is hij zeer ervaren in het registeren van evenementen, het produceren van bedrijfsvideo’s en interviews.

Online media waarvoor Godfried de Vries filmpjes maakte zijn: 7 Ditches TV, Jort Kelder, 925, GeenStijl, Linda TV, Bright en Flabber.

Als camera-journalist maakte hij video’s voor o.a. de volgende merken en bedrijven: Vodafone, Liander, Gemeente Amsterdam, Ordina, Joulz, Kluwer, Hogeschool van Amsterdam, UMC Utrecht, ING en Jägermeister.

Op 7 Ditches TV maakt Godfried de Vries onder andere de programma's BusinessCribs en ShopDoc.

<< Boekingen, reserveringen, of aanvragen >>