We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

En de winnaar is ...

Camjo Godfried de Vries bezoekt de prijsuitreikingen en de feestjes waar de meest prestigieuze ondernemers awards worden uitgereikt en ondervraagt jury, winnaars en ander pluimage op zijn geheel eigen wijze.
Terug naar programma's

Presentatie: Godfried de Vries

https://www.7dtv.nl/foto/normaal-1_godfried.jpg Godfried de Vries is expert in online video. Hij is maker van Buitenbeeld op Flabber.nl en scoort daarmee regelmatig bij ’De TV Draait Door’ in DWDD. In het SBS6-programma ’De 25 meest populaire internetfilmpjes aller tijden’ eindigde Buitenbeeld op de 4e plek, de hoogst genoteerde video van Nederlandse bodem.

Behalve ludieke filmpjes is hij zeer ervaren in het registeren van evenementen, het produceren van bedrijfsvideo’s en interviews.

Online media waarvoor Godfried de Vries filmpjes maakte zijn: 7 Ditches TV, Jort Kelder, 925, GeenStijl, Linda TV, Bright en Flabber.

Als camera-journalist maakte hij video’s voor o.a. de volgende merken en bedrijven: Vodafone, Liander, Gemeente Amsterdam, Ordina, Joulz, Kluwer, Hogeschool van Amsterdam, UMC Utrecht, ING en Jägermeister.

Op 7 Ditches TV maakt Godfried de Vries onder andere de programma's BusinessCribs en ShopDoc.

<< Boekingen, reserveringen, of aanvragen >>