We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Over ons

7 Ditches TV directie - Claire van der Wee en Ronnie Overgoor
Directie 7 Ditches TV - Ronnie Overgoor en Claire van der Wee

Wat is 7 Ditches eigenlijk?

7 Ditches is een mediabedrijf en een bureau in één.

Als mediabedrijf runnen we een online videoplatform vol verhalen van ondernemers en andere inspirerende professionals. Inmiddels zijn er ruim 1000 interviews beschikbaar over vele onderwerpen en dat aantal groeit door. Dit maakt 7 Ditches het grootste zakelijk interview platform van Nederland. Gratis toegankelijk voor iedereen. Zonder advertenties. Via siteapp en podcast.

Als bureau doen we alles wat we in eigen beheer ook doen, maar dan in opdracht van klanten: adverteerders, uitgevers en contentpartners.

Bedrijven met een zakelijke doelgroep willen niet meer alleen adverteren of sponsoren, maar ook zelf uitgever zijn richting hun doelgroep. 7 Ditches is de partner als het gaat om goeie gesprekken over zakelijke thema's. Door middel van online video interviews, complete video platforms en webinars.

Waarom het eigen video platform 7 Ditches TV?

Om te beginnen omdat we er zelf heel blij van worden :). We vinden het tof om echte gesprekken en mooie verhalen te maken voor een ondernemend publiek. Daarnaast is voor dit soort gesprekken weinig ruimte op televisie, een gat dat we met 7 Ditches opvullen. En als derde willen we ondernemerschap stimuleren in Nederland. Niets is zo inspirerend om de verhalen van andere ondernemers te zien en te horen. Een goed verhaal is de start van alles en er is veel te bespreken op diverse terreinen en thema's, want de wereld verandert razendsnel.

Is er ook een businessmodel?

Het geld verdienen we als bureau dat werk doet in opdracht van klanten. We verdienen ons geld niet met advertising. Dat zou betekenen dat we moeten jagen naar een zo groot mogelijk bereik en consessies moeten doen aan de content en dat willen we niet. We willen niet dat er zoveel mogelijk mensen naar 7 Ditches TV kijken, maar dat ze gráág naar 7 Ditches TV kijken.

Wat voor soort klanten zijn dat?

7 Ditches TV werkte inmiddels voor o.a. ABN Amro, bol.com, Denk Produkties, De Persgroep, DLA Piper, Essent, Exact, Graydon, ING, KPN, KvK, LVB Networks, NDC Mediagroep, ONVZ, PostNL, Rabobank, Ricoh, Sanoma, Synpact, TMG, Unicef, Van Lanschot en Vodafone.

Kan ik met jullie in contact komen?

Natuurlijk en graag zelfs! Oprichter Ronnie Overgoor is prima bereikbaar via zijn mobiele nummer 06 - 46036777 en nog beter via de mail: ronnie@7ditches.tv.