We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Over ons7DTV is het grootste online video kanaal voor ondernemend en zakelijk Nederland.

We richten ons hier op 7DTV op een ondernemend ingesteld, ambitieus en betrokken kijkers publiek. Onze kijkers runnen een eigen bedrijf, zitten in de directie van een onderneming, bouwen aan een carrière binnen een bedrijf, zijn freelancer, ZZP’er, startup of student.

Wat ze verbindt is hun honger naar kennis, informatie en inspiratie op het gebied van ondernemerschap, zakendoen en hun vak. Niet alleen voor het laatste nieuws, maar ook voor de achtergronden, de trends in de markt en de verhalen van de bedrijven en de personen in hun business. En voor deze achtergronden komen ze naar 7DTV.

Ze begrijpen media van vandaag en maken daarin eigen keuzes. Media gebruik je waar je wil, wanneer je wil en op het moment dat jij het wil. Graag in beeld en geluid en via elk gewenst kanaal.

Oh, en als het gaat om gesprekken houden ze niet van gescripte toneelstukjes, bullshit bingo en WC Eend verhalen.

Wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn als bedrijf om samen met ons content te maken? Kijk dan op onze Partner Site.