We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Medina Schuurman over Home Sweet Home

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 10 december 2013
In december 2013 start Home Sweet Home, de eerste enige echte webserie van Nederland. De serie gaat over het gezin Van Rapenburg. Britt, de moeder van het gezin, is een succesvolle tv-kok en kookboekenschrijfster.

De website kenjehypotheek.nl is een gezamenlijk initiatief van Obvion Hypotheken, Aegon, De Hypotheekshop, Dukers & Baelemans en Vereniging Eigen Huis. Deze organisaties willen consumenten op maatschappelijk verantwoorde wijze ongekleurde informatie aanbieden en eerlijke, transparante voorlichting geven over de financiering van de eigen woning in het algemeen en hypotheken in het bijzonder.

Een gesprek met inititiatiefnemer en producer van de webserie die daarnaast de hoofdrol vervult.

Medina Schuurman

Medina Schuurman Medina Schuurman (1969) is een Nederlands actrice en castingdirector. Ze werd bekend bij het grote publiek met de rol van Donna in de populaire dramaserie Rozengeur & Wodka Lime.

In het najaar van 2010 vertolkt ze bovendien de rol van Sandrina Breusink in de serie Penoza, naast onder meer Monic Hendrickx en Tom Jansen. Ook verschijnt ze in de politieserie Flikken Maastricht.

Schuurman werkte als castingdirector voor Klooster Casting. Ook was ze betrokken bij de oprichting van castingbureau Oi Mundo.

Medina Schuurman  volgde opleidingen aan de Academie voor Dansexpressie en de Academie voor Drama in Amsterdam.
Lees meer over Medina Schuurman.