We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Judith Noordzij

Judith Noordzij, 32 jaar, woont in Rotterdam en is online ondernemer, coach, spreker en schrijver. Van 2011 t/m 2014 was ze advocate bij een groot advocatenkantoor op de Zuidas in Amsterdam. Een stevige burn-out kwam op haar pad en een emotioneel en lichamelijk zwaar, maar bovenal mooi herstelproces volgde. Ze ging op ontdekkingstocht naar zichzelf en leerde naar haar hart te luisteren en voor haar lichaam en geest te zorgen. Judith: "Ik geloof erin dat elk mens diep van binnen weet waar hij/zij behoefte aan heeft en diep van binnen weet waar zijn/haar hart ligt. Echter, gedurende het proces van volwassen worden, leren wij onszelf af om hiernaar te luisteren. We willen gewaardeerd worden en zoeken die waardering buiten onszelf. We raken van onszelf vervreemd. Mijn eigen zoektocht naar mezelf maken mij een ervaringsdeskundige wat betreft dit onderwerp. Hierdoor groeide bij mij de passie en de drang om anderen die hiermee strugglen te helpen."
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 28 oktober 2019 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten