We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

‘De wereld van start-ups ontwikkelt zich ontzettend snel’ | Constantijn van Oranje | 7DTV

Profile, Desmet Studio's Amsterdam | Publicatie: 17 oktober 2019
Onder de naam TechLeap.NL kreeg StartupDelta dit jaar een groots vervolg. Wij gaan in gesprek met Special Envoy van TechLeap.NL: Constantijn van Oranje. 

‘TechLeap.NL is het vervolg op Startupdelta om het Nederlandse Startup Ecosysteem vooruit te helpen, met een hernieuwde nadruk op kapitaal, talent en markt in relatie tot snelle groei. Als de Nederlandse overheid en alle stakeholders in Nederland samen ons land tot beste start-up land van Europa willen maken, moet er een behoorlijke schep bovenop. TechLeap.NL heeft een nieuw programma en zet een grote stap vooruit om deze ambities waar te maken’, aldus Constantijn van Oranje. 

Benieuwd naar de ambities van TechLeap.NL? Bekijk de hele aflevering met Special Envoy, Constantijn van Oranje.

Constantijn van Oranje

Constantijn van Oranje  Constantijn van Oranje s zelfstandig adviseur in bedrijfsinnovatie en mede-initiatiefnemer van Startup Fest Europe, en is daarnaast Directeur 'Digital Technology and Macro Strategy' bij MAP in Londen en Edge Fellow bij Deloitte Center for the Edge. De Prins was van 20 januari 2017 tot december 2018 tevens lid van de 'High Level Group of Innovators', een groep van 15 onafhankelijke leden die de Europese Commissie adviseert over innovatie en ondernemerschap.
Lees meer over Constantijn van Oranje.